Qui Som

CAST

La junta de l’ACPAUH, actualment està formada per vuit persones:

  • Josep Maria Aragay Barbany – President

Vaig néixer a la Vila de Gràcia. Després de viure moltes experiències professionals que em permetien viure però no passar-m’ho massa bé, vaig aconseguir acabar la llicenciatura en Economia Política i Sociologia. Fa 30 anys vaig optar a una plaça com a professor a la Universitat de Barcelona, on hi he treballat com a professor i investigador en el camp de les Ciències Socials. Actualment estic jubilat. Enamorat de la Montse i de la vida, pare i avi. Home feliç, entre altres coses, gràcies a l’homeopatia, de la qual en faig ús des de fa 21 anys, molt satisfactòriament.

 

  • Elena Sagristà Mateo –      Vicepresidenta

Vaig néixer a Barcelona, estic casada i tinc tres fills. Actualment estic jubilada. Sóc Doctora en Biologia i he estat professora de Citologia i Histologia a la Universitat de Barcelona. Fa més de 26 anys que a la meva família tenim com a metge una doctora homeòpata, que ens ha anat solucionant els problemes mèdics de manera satisfactòria. Només parlava de la utilitat de l’homeopatia quan algú proper tenia algun problema de salut. Però m’indigna la manera poc respectuosa com se n’ha parlat últimament. Vaig saber de la creació de l’ACPAUH i vaig pensar que col·laborant-hi podria fer alguna cosa per defensar i divulgar l’homeopatia.

 

  • Maria Rosa Rodrigo Lázaro – Secretària

Vaig néixer a Sant Feliu i actualment estic jubilada. Vaig estudiar secretariat. Posteriorment vaig acabar l’educació secundària i vaig fer l’accés a la Universitat, on vaig començar els estudis a l’Escola d’Estudis Empresarials. He treballat fent correspondència francesa en una empresa privada, 15 anys com a funcionària en l’administració de la Generalitat de Catalunya, i en un despatx privat com a administrativa 15 anys més. Estic casada, tinc dos fills, dues filles, un net i dues netes. Vaig patir una asma “crònica” durant uns 14 anys, que l’homeopatia em va curar completament.

 

  • Montse Daví Aragay- Tresorera

Vaig néixer a Barcelona. Considero que he tingut, i tinc, una vida plena i feliç: una família que estimo molt, unes amistats que m’acompanyen, i unes activitats molt diverses que m’agraden. Sóc mestra de primària i treballo al cicle superior d’una escola pública on m’ho passo molt bé amb l’alumnat. En general tinc bona salut i l’homeopatia, que utilitzo des de fa 10 anys, m’ajuda satisfactòriament a resoldre els problemes que van sorgint. La meva homeòpata, i això m’agrada, fa que em senti tractada de forma global, acompanyant-me en totes les qüestions que afecten el meu estat de salut.

 

  • Giovanni Toso – Vocal

Vaig néixer a Venècia i fa catorze anys que visc a Barcelona. Actualment sóc quiromassatgista i especialista en reflexologia podal. La meva relació amb l’homeopatia es remunta a l’any 2000. Des d’aquesta data, m’ha ajudat de forma del tot satisfactòria a solucionar els meus problemes de salut. Les persones tenim tot el dret a triar el tractament que millor ens sembli per gestionar la nostra salut, i avui dia cal que ens unim per defensar aquest dret tan bàsic que es troba amenaçat.

 

  • Matías Marchese – Vocal

Vaig néixer a Campana, a l’Argentina. Sóc informàtic i apassionat de la mecànica i les manualitats. L’homeopatia sempre ha format part de la meva herència familiar: la meva germana Laura tenia greus problemes de salut i es va restablir gràcies a l’homeopatia. A partir d’un cert moment de la nostra infantesa, la meva mare va decidir que tots els germans ens tractaríem amb homeopatia i la nostra salut va millorar de manera espectacular. Visc a Barcelona des de l’any 2006, on he seguit gestionant la meva salut amb l’homeopatia, sempre de manera satisfactòria. He participat en la creació de l’ACPAUH per defensar el dret de cada persona a la lliure elecció del tractament que consideri més adequat.

 

  • Ma Concepció González Peláez – Vocal

La meva existència comença a Sant Feliu. Vaig conèixer l’homeopatia quan estava estudiant a París. Des de llavors ha estat sempre per a mi i la meva família una eina màgica de la mà de la nostra doctora, que ens cuida i ens cura, un àngel.

Defenso la llibertat de les persones a poder escollir el tractament que vulguin en relació a la seva salut.

 

  • Joan Alegre – Vocal

Vaig néixer a Barcelona. Visc amb la meva parella, la Marta i tinc quatre fills (dos d’extres) i dos nets.

Sóc farmacèutic jubilat i utilitzo l’homeopatia quan necessito millorar la meva salut; de fet, em va resoldre la meva artritris reumatoide ja fa molts anys. Per això sóc un estudiós del medicament homeopàtic.

 

ACPAUH 2019 – Tots els drets reservats