Activitats de l’ACPAUH en el Dia Internacional de l’Homeopatia – 04/2018

CAST

Amb motiu del Dia Internacional de l’Homeopatia, que se celebra el 10 d’abril, l’ACPAUH va participar en dos actes, un a Madrid i un a Barcelona.

El dia 9 d’abril, a l’Ateneu de Madrid, i amb el títol “Els pacients prenen la paraula”, es va celebrar una taula rodona organitzada per l’ANH (Asamblea Nacional de Homeopatía) i dirigida als mitjans de comunicació especialitzats en salud. Hi va participar Miquel Peralta, en qualitat de president de l’ACPAUH i de portaveu de la coordinadora d’associacions de pacients de l’homeopatia de l’estat espanyol, juntament amb Alberto Sacristán, vicepresident de l’ANH i Angélica Pérez, presidenta de l’associació de les Illes Canàries.

Aquí podeu llegir les cròniques d’alguns dels mitjans que van assistir a l’acte:

Correo farmacéutico, Acta sanitaria, El Global, Farmaventas, La Razón.

A Barcelona, el dia 10 d’abril, Miquel Peralta, Giovanni Toso i Elena Sagristà, en nom de la junta de l’ACPAUH i de tots els associats van participar, juntament amb membres de la junta de l’Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona en l’ofrena floral que tradicionalment es fa al monument a Samuel Hahnemann. A la tarda, en la jornada de portes obertes a l’AMHB, metges homeòpates i pacients van poder intercanviar punts de vista i fer propostes de cara al futur per la defensa i la difusió de l’homeopatia.