Notícies

1).-

El proper 18 de novembre hi ha una trobada a Marsella de les Associacions de Pacients Europees, a la qual hem estat convidades, juntament amb les altres Associacions de l’Estat. Seran dos dies sencers, on hi haurà diferents xerrades i/o intervencions per informar de les novetats que ens interessen a totes nosaltres. El dissabte al vespre se celebrarà un sopar conjunt de totes les participants. Per la nostra part us informem que dos membres de la Junta, amb dues persones més del seu grup familiar, hi aniran, i posteriorment ens posaran al corrent del que allà s’ha parlat i decidit.

2).-

Del 2 al 5 d’octubre del 2024 se celebrarà a Sevilla el Congrés Internacional d’Homeopatia, que es fa anualment, i a un País diferent cada vegada (el 2023 es fa a Turquia). Les Associacions de Pacients de tot l’Estat hem estat convidades, i estem preparant els diferents punts a tenir presents, en un Congrés on estaran representats molts països del nostre entorn amb la presència de metges, farmacèutics i persones interessades en aquests temática. Us anirem donant dades quan les tinguem.

3).-

FACUA (Organització de consumidors) assegura que el Mnisteri de Consum investiga decenes d’acords de la OCU amb empreses. En la seva denúncia, FACUA considera que la OCU vulnera la prohibició de “realitzar comunicacions comercials de béns i serveis” i el seu deure d’independència. Quan tinguem més dades, us les donarem.

4).-

El 2 d’aquest mes de setembre ens arriba l’Informe de la reunió de la Cimera Mundial de la Medicina Tradicional de la OMS de 2023, o Declaració de Gujarat, titulada “Vers la salut i el benestar per a tothom”, celebrada a Gandhinagar, Gujarat, India, els dies 17 i 18 d’agost, per examinar novament l’aplicació de mètodes científics rigurosos per desbloquejar el gran potencial de la medicina tradicional complementària i integrativa, de cara a poder obtenir la cobertura sanitària universal i promoure la salut i el benestar de les persones i el planeta. Anirem treballant en el contingut de l’esmentat Informe.

5).-

A part de tenir el DVD “JUST ONE DROP”, que hem visionat ja dues vegades, tenim ara un altre DVD: “MAGIC PILLS”, que volem presentar-vos en sessions públiques, de les que us avisarem oportunament.

6).-

El dia 27 de setembre tindrem una trobada al col·legi de Farmacèutics de Barcelona, on hi haurà una xerrada “NOUS MEDICAMENTS HOMEOPÀTICS”, o “IMPLICACIONS DERIVADES DE L’APROVACIÓ DE TOTS ELS MEDICAMENTS

HOMEOPÀTICS DARRERAMENT”, on parlarà també el nostre President, Sr. Josep Maria Aragay Barbany

Premià de Mar, a 20 de setembre de 2023.